Головна » Статті » Діяльність закладу » 2016-2017 н/р

Тиждень іноземної мови

Гарною традицією в СЗОШ №1 є проведення тижня іноземних мов, який цього року відбувся з 24 по 28 квітня. Тиждень іноземної мови – це щорічне свято для кожного в нашій школі. Незвичайні уроки та відкриті заходи, цікаві конкурси та вікторини, мультимедійні шоу та карнавали – все це сприяє підвищенню зацікавленості учнів у вивченні іноземної мови. Всі заходи відбувалися в рамках Року німецької мови в Україні, який оголошено в 2017 році відповідно до указу Президента України Петра Порошенка.

Святковий настрій, мовна атмосфера створювалися за допомогою гарної, мелодійної музики та пісень німецькою та англійською мовами; оригінальним оформленням фотозони; перегляду власноруч створених відеороликів на німецькій та англійській мовах: «Чи варто вивчати іноземні мови» (учні 10 класу, керівники Багрій Ю.І., Колендзян К.І.) та «Невгамовні учні» (учні 6 класу, керівник Багрій Ю.І.). Цікаво було проведено інтелектуальний брейн-ринг «Що? Де? Коли?» для учнів 8-10 класів (вчитель Багрій Ю.І.), пізнавальним був позакласний захід «Подорож по німецькомовних країнах», (10-11-і класи, вчитель Мокринчук О.І.).

Родзинкою тижня стало розважальне шоу «Schule1 Fashion Week. Freundschaft: Ukraine und Deutschland», проведене учнями 6 класу (вчителі Колендзян К.І., Бербеничук Н.П.). Учні продемонстрували креативність, фантазію, знання історії модних європейських тенденцій. Свою винахідливість та зацікавленість у вивченні німецької мови проявили учні 8 класу під час проведення заходу «Наші в Німеччині» (вчитель Гуськова К.В.).


До проведення тижня були залучені усі учні школи. У цей період кабінети були схожі на вулики, де плідно працювали вчителі, учні та батьки.

Заходи, що проводилися протягом тижня дали змогу учням проявити себе. Навіть сором’язливі та не дуже активні діти залучалися до участі й виявляли свої таланти у різних сферах. Мета була досягнута, адже учні дійсно отримали естетичне задоволення та поглибили свої знання з іноземних мов.

Дякуємо нашим учням за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо і надалі перемагати та показувати гарні результати. А вчителям кафедри іноземних мов – творчих здобутків та гарних учнів!!!

Заступник директора з німецької мови Кравчук І.В.

Заходи тижня іноземної мови

Категорія: 2016-2017 н/р Переглядів:1075
Всього коментарів: 0

Щоб добавити коментарій зайдіть під своїм іменем на сайт:

Контакти
32300, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область, Польський ринок, 6 "а"

(03849)7-44-44 kpschool1@gmail.com

Карта сайта

Дні прийому директора закладу
Вівторок - 8:30-10:00
Четвер - 8:30-10:00

На період карантину обов'язковий попередній запис за телефоном

(03849)7-44-44

Сайт управляється системою uCoz